24 травня  відбулася Перша конференція для партнерів Intecracy Group!

Для чого ми будуємо партнерську мережу?

Будь-яка справа досягає високих результатів, якщо до неї долучаються активні професіонали, які знають і можуть задовольнити потреби клієнтів за допомогою інноваційних продуктів.

На конференцію були запрошені як нові потенційні партнери компанії, так і ті, з ким Intecracy Group працює вже багато років.

В затишному і комфортному залі наші гості мали змогу послухати про Переваги для користувачів онлайн-сервісу  DEALS та системи Megapolis.DocNet, а також вигоди партнерства загалом.

Наші фахівці познайомили аудиторію з функціоналом системи та результатами, які компанія може швидко досягти, запровадивши у себе систему.

Розкрили такі питання:

  • Як розвивати бізнес, користуючись системою автоматизації бізнес-процесів Ubpm в компанії;
  • Як можна вигідно заробляти, впроваджуючи електронний уряд в місцевих органах влади за допомогою системи Logo;
  • Як побудувати вигідний партнерський проект продажу системи бухгалтерського та кадрового обліку А5 в бюджетній сфері.

Що відбувалось на конференції?

Представники компаній, які вже давно працюють з Intecracy Group, із задоволенням ділились досвідом партнерства з гостями, які тільки розпочинають партнерські  відносини з нашою компанією.

Такий формат зустрічі сприяє активному спілкуванню фахівців, виникненню довіри до продуктів та компанії-розробника. Адже ми завжди відкриті до всієї нашої аудиторії. Із задоволенням цікавимося думкою клієнтів, партнерів щодо наших послуг та завжди готові відповісти на всі питання та пояснити технічні аспекти користування програмним забезпеченням, поділитися планами щодо перспектив вдосконалення існуючих продуктів.

Наша цільова аудиторія охоплює всі регіони України: це великі і малі міста, селища тощо. На кожній території існують державні та приватні заклади, роботу яких можна швидко та професійно оптимізувати за допомогою нашого ПЗ. А зв’язок з клієнтами підтримують саме наші надійні партнери. Завдяки ним ми спроможні рухатися вперед, чути думку наших клієнтів, щоб вдосконалювати наші продукти саме для найбільшої зручності та ефективної роботи.

Сподіваємось, що такі зустрічі стануть регулярними і запрошуємо всіх зацікавлених в вдосконаленні українського бізнесу.

Партнерство завжди дає більше!

Слідкуйте
за нашими новинами
та заходами
Підписатися